Beste lezer,

Deze review gaat over Jeugdvechtsport Tilburg, het jeugdonderdeel van deze Stichting Po Chi Ch'uan. Meer info op: www.jeugdvechtsport.nl

Het contact over een proefles  ging heel vlot en prettig en zoon (6) kon nog dezelfde week aansluiten bij een les. En wat heeft hij genoten! Zijn blije koppie was heerlijk om te zien. Hij werd goed begeleid, aangemoedigd, en kaders gegeven.

Sfeer was  zeer gemoedelijk, speels en positief en de kinderen werden uitgedaagd en gemotiveerd op verschillende manieren. Humor zag ik voorbij komen, inspraak, samen plezier maken, uitleg en 1 op 1 oefeningen samen doen.

Naast plezier en gelijkwaardigheid is een belangrijk aandachtspunt bij deze stichting respect hebben voor elkaar en de spullen. Zo word er geluisterd naar trainers en elkaar. Zo niet, dan werden de kinderen hier vriendelijk op aangesproken. Als dit niet hielp volgde een passende consequentie. Zo zag ik voorbij komen: Iedereen x keer een oefening, het aangesproken kindje het dubbele aantal. Zo kunnen zeer jonge kinderen speels leren fijn in een groep mee te doen EN het plezier in de lessen te behouden.


Wat verder tof was te zien, was dat er met overactieve kinderblazen zeer goed rekening gehouden werd en dat er 3 trainers waren. Geweldig. Wat een inzet op vrijwillige basis. . Ook het maandbedrag is zeer schappelijk.

Ik zag verder, dat doordat het voor de kinderen een feestje was om mee te doen, dat zij met een grote glimlach flink bewogen en de grondbeginselen van stevig & zelfverzekerd staan, valbreaks, rollen en stoeien allemaal spelenderwijs eigen maakten. Allemaal pluspunten!

Kortom zoek je zoiets voor je kind van 5, 6 of 7 jaar dan is een proefles bij Jeugdvechtsport Tilburg zeer zeker een aanrader!

Met vriendelijke groet,
Marian Batist

Sinds sept.2016 heeft Stichting Po Chi Ch’uan een groep voor kinderen van 10-16 jr. opgericht, JeugdVechtsporT. Het doel is om kinderen in deze kwetsbare leeftijd, weerbaar en sociaal te maken. En te voorzien van de juiste normen en waarden, want daar draait het om bij martial arts. Ze leren dat lichamelijke beweging leuk & gezond is. De kinderen krijgen zelfvertrouwen en daardoor ook vertrouwen in de samenleving. Alles draait op vrijwilligers. We willen graag sportkleding en materialen kopen

 

Wie is Jeugd Vechtsport?

De training Jeugd Vechtsport wordt overwegend gegeven en begeleid door 2 mensen.

 

Adam

 Je hebt Adam die je trainer is en de lessen zal verzorgen. Hij is gediplomeerd sporttrainer en al jaren gevorderd in deze unieke chinese vechtsport. Met deze trainingen zal Adam je dan ook helemaal invoeren in de wereld van zelfverdediging en respect ontstaan uit de oeroude traditie van de Chinese Shaolin monikken.

 

Anouschka

Zij zal Adam ondersteunen als assistent trainer. Ook zij is gevorderd in onze vechtsport en zal je de basis met plezier aanleren. Behalve assisteren bij de training behandelt zij het papierwerk van je inschrijving en betaling. Bovendien kun je altijd voor alle vragen over de gang van zaken bij Jeugd Vechtsport bij Anouschka terecht. 

Jeugd Vechtsport Team

Mary Naumann-Prins

Vrijwilliger Jeugd Vechtsport

Anouschka Prins

Assistent Trainer

Vertrouwenspersoon

Stefan Verschuren

Assistent Trainer

Team Po Chi Ch'uan

Jack Swinkels

Hoofdtrainer

Lex van Hoof

Trainer

Thérèse Swinkels

Penningmeester

Vechtsport Foto's

Contactgegevens

Jeugd Vechtsport

Stichting Po Chi Ch'uan

Oeralweg 47

5022 GR  Tilburg

Tel.: 013 – 535 94 87

KvK Nr.: 18089111

Email: info@jeugdvechtsport.nl

Aanmelden of afmelden

Blijf op de hoogte.

De nieuwsbrief komt naar je toe